Boulder Klim festijn - Zondagmarkt Enschede

Boulder Klim festijn

Voor alle waaghalzen onder ons zonder hoogtevrees, organiseren we op Zondag 23 Juni van 12.00 - 17.00 een Boulder Klimfestijn... euh.. wat??? We gaan een levensgrote klim muur opzetten waarop je kunt klauteren. Onder begeleiding van instructeurs en met een veiligheidstuigje kun je eens snuffelen aan deze steeds populairdere sport. Voor de hele kleintjes hebben we een opblaasbare klimmuur georganiseerd! Natuurlijk is dit evenement helemaal gratis!

U kunt tijdens de zondagmarkt op het Van Heekplein ook de producten van lokale marktondernemers bewonderen. Hapjes zijn er ook, op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.