Voor organisatoren - Zondagmarkt Enschede

Voor organisatoren

Midden in het centrum van Enschede ligt het ruime van Heekplein. Het plein is dagelijks gevuld met winkelend publiek uit Nederland en Duitsland.  Dat is niet gek want rond het grote marktplein zijn verschillende gebouwcomplexen gerealiseerd. Bekende winkelketens als Primark en ZARA zijn hier gevestigd. Ook de ingang van de Klanderij is te vinden aan het plein.

Om de koopzondagen in Enschede een extra dimensie te bieden introduceert Stichting Reuring op het van Heekplein de zondagmarkt. Deze markt bestaat iedere koopzondag uit een aantal vaste onderdelen. We hebben de Food-area, de Non-food area, het Kidsplein en de curiosamarkt.

Naast deze vaste elementen wordt ruimte geboden aan een themamarkt. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een dierenthema, boekenthema of een thema speciaal gericht op ouderen. Hiervoor zijn we opzoek naar enthousiaste organisatoren met leuke ideeën voor dit onderdeel van de markt. Op zondag 1 maart is afgetrapt met Showcar Sunday, waarbij het plein vol stond met verschillende, bijzondere voertuigen. Een goed begin voor nog veel meer mooie zondagen! Het van Heekplein biedt veel verschillende mogelijkheden door haar centrale ligging en 14.000 vierkante meter oppervlakte.

Ben jij of ken jij iemand met originele ideeën en een groot netwerk? Neem dan contact met ons op.

Heb je wel een idee of een netwerk maar geen idee hoe je dit tot uitwerking moet brengen? Geen probleem! Wij staan voor u klaar om samen een reeks fantastische zondagmarkten te organiseren. 

Stichting Reuring op het van Heekplein

Contactformulier organisator