Marktondernemers - Zondagmarkt Enschede

Van Geelen

Monnink Snacks

Hamburgers en andere snacks

Een hamburgertje gaat er altijd wel in toch? Bij Monnink Snacks op zondag op het Van Heekplein, kun je diverse lekkere snacks snacken!

Zeefat Vis

Verse Vis

Heerlijke verse vis. Van kibbeling tot een lekker harinkje en alles daar tussenin. Vers voor u gebakken. Op de zondagmarkt Enschede natuurlijk!

De Koekenbakkers

Pannenkoeken, wafels en verse smoothies

Gezellige foodtruck met pannenkoeken en verse wafels, echte oudhollandse lekkernijen of heerlijk gezonde verse smoothies, bereid met vers fruit en verse jus d'orange. Ga voor gezond!

Khai’s Loempia’s

Vietnamese Loempia's

Khai's Loempia's al sinds 1988 de lekkerste loempia's op de markt van Enschede! Heerlijk vers. Smullen!

Stroopwafels XXL

Stroopwafels en meer

Heerlijke goudse stroopwafels en nog veel meer lekkers. Ze zijn allemaal vers bereidt en die geur.... tjonge jonge, daar krijg je trek van (in stroopwafels)

Zoeken naar…

NON-FOOD ONDERNEMERS

Alle foodplekken zijn momenteel ingevuld, maar voor onze Non-food area zijn we nog opzoek naar enthousiaste ondernemers die hier graag zijn/haar producten wil komen verkopen. Dit kan van alles zijn! Ben of ken jij iemand? Stuur een e-mail naar info@zondagmarktenschede.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier en dan nemen we contact met je op!

Fazil Sahin

Food

Fazil Sahin: Oriëntaalse Delicatessen. Sahin Market is gevestigd in Winterswijk. Daarnaast staan wij met heerlijke verse delicatessen op verschillende markten/staanplaatsen.

Piet Brunselaar

Poffertjes, suikerspin, softijs en slush puppy´s.

Piet Brunselaar & dochters... Een begrip in Enschede en omstreken. Ook met heerlijke poffertjes, suikerspin, softijs en slush puppy´s, komen zij de zondagmarkt versterken. Altijd gezellig, dus kom langs!

Saigon

Food

Saigon Aziatische Catering is de ideale Aziatische catering partner voor uw evenement. Of dit nu om een vaste locatie, een tent of uw bedrijfscomplex gaat, wij maken er een Aziatisch en unieke gelegenheid van. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Met ons enthousiaste team zijn wij in staat om festiviteiten tot een ware belevenis te maken. Onze diensten bieden wij aan op festival, bruiloft, bedrijfsfeest en privé gelegenheden door heel Nederland.

Neef’s Kebab

Food

Van de menukaart krijg je al honger. Op zondag zin in een broodje, doner, durum of een schotel voor een goede prijs? Dan ben je bij Neef's aan het juiste adres. Kom langs en geniet...

Wiefkers

Snoepgoed

Familiebedrijf Wiefkers is een begrip in de regio. Al ruim een halve eeuw verkopen zij allerlei verschillende soorten snoep. Het was in 1964 toen het Enschedese echtpaar Hennie en Toos Wiefkers voor het eerst met hun snoephandel op de Sunte Mart’nsmarkt verscheen. Met hun volkswagenbus vol lekkernijen en de eigen houten kraam vastgesjord op het dak. Kom langs bij Wiefkers voor het lekkerste snoep van de markt.

Byoux Patawala

Non-food

Voor allerlei leuke accessoires moet je naar Byoux Patawala! Sierraden, sjaals, tuniekjes in een vrolijke Ibiza-style.. Alles voor een leuke prijs. Kom jij langs?

Wijering Snacks

Food

Al sinds 1960 is Wijering Snacks een begrip op het gebied van patat en snacks op markten door heel Twente. Daarnaast richt Wijering Snacks zich op het verzorgen van friet, snacks en alles daaromheen op feesten en evenementen.

Haverkate Snacks

Food

Bij ons wordt iedere patat met de hand gesneden. We maken onze patat nog op ambachtelijke wijze en we snijden precies dat wat we nodig hebben. Het zouten van onze frites doen we met heerlijk zeezout. Kortom, echte patat volgens mijn Oma’s recept. Kom bij ons op de markt kijken hoe we onze patat maken en probeer vooral hoe ze smaakt. Familie Haverkate Gerda, Bart en kids.

SpaanSe Churros

Food

SpaanSe Churros brengt Spanje naar de zondagmarkt. Churros kunnen als ontbijt, lunch of diner. Kom langs voor hét ultieme vakantiegevoel! Pinnen? Ja graag!