Word partner - Zondagmarkt Enschede

Word partner

Wij zoeken partners!

Veel bedrijven zijn op zoek naar lokale initiatieven voor kinderen waarbij tevens wordt bijgedragen aan hun maatschappelijke betrokkenheid in de regio. Laten wij dit nou kunnen bieden en wij zoeken u!

Wat doen wij?

Sinds vele jaren organiseert de Zondagmarkt speciale evenementen voor kinderen op het van Heekplein in Enschede. Wij organiseren jaarlijks meerdere themadagen waarbij bewegen, en buitenspelen voor kinderen centraal staat. De Buitenspeeldag, het Springkussen festijn, het Kidsplein en het Waterfestijn. Spelen, bewegen en lachen totdat je kaken pijn doen, is belangrijk voor ieder kind.

Wat zoeken wij en wat kost het?

Voor deze dagen zoeken wij partners (of maatjes, relaties of long term dates). Bedrijven die samen met ons de mooiste dag voor kinderen in Twente willen organiseren. Een evenement wat gratis toegankelijk is en elk jaar weer een groot feest. Vanaf €500,- kunt u al meedoen met onze themadagen voor kinderen.

Natuurlijk doen we wat terug voor u, zodat het een win/win situatie is:

  • Vermelding van uw naam en logo op spandoeken bij de ingang en op het terrein.
  • Vermelding van uw naam en logo op onze internetsite en andere uitingen online.
  • Mogelijkheid tot het aanbieden van een geschenk of gadget aan de kinderen.
  • Sponsorbord op het plein
  • Borrel met overige sponsoren
  • Speciale vip toegang voor collega’s en relaties van uw bedrijf (en natuurlijk hun kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie mag ook mee) op een leuk terras.

We kunnen de hele dag vernoemen naar uw bedrijf.

Wilt u meedoen en de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen door middel van spelen en bewegen? Ja natuurlijk wilt u dat!

Wij staan klaar om met u te brainstormen hoe we de dag gaan invullen. U kunt ons per email bereiken via: info@zondagmarktenschede.nl.