Contact - Zondagmarkt Enschede

Contact

De zondagmarkten op het van Heekplein wordt georganiseerd door Stichting Reuring op het van Heekplein. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar; info@zondagmarktenschede.nl

Hendrik Jan van Heekplein
7511 HN Enschede

Bereikbaarheid

... met de fiets 

Het van Heekplein is uitstekend te bereiken met de fiets. In Enschede zijn 6 bewaakte gemeentelijke rijwielstallingen, deze zijn grotendeels gratis.

... met de auto

Het van Heekplein is prima te bereiken met de auto. Onder het plein bevindt zich de H.J. van Heek Garage. Via deze parkeergarage loop je direct het plein op. Daarnaast biedt Enschede nog een aantal andere parkeergarages in de binnenstad. Parkeren op straat is ook mogelijk tegen betaling. Kijk voor alle parkeertarieven op www.enschede.nl. In Enschede wordt er daarnaast regelmatig aan de weg getimmerd. Kijk op dezelfde website ook naar de huidige werkzaamheden.

... met het OV

Enschede is uitstekend te bereiken met de bus of met de trein. Wanneer u gebruik maakt van de bus stapt u dan uit bij bushalte Van Heekplein. Vanaf het treinstation is het ongeveer tien minuten lopen naar het van Heekplein. Voor actuele reistijden en tarieven op www.ns.nl of www.9292.nl

Via onderstaand contactformulier kunt u uw vraag stellen. Dit formulier komt direct terecht bij een van onze medewerkers. Wij reageren doorgaans uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.