Over ons

Welkom op de pagina van de zondagmarkten in Enschede!

De zondagmarkten zijn bedoeld als aanvulling op de reguliere koopzondag. De zondagmarkt wordt georganiseerd door 'Stichting Reuring op het van Heekplein'. We zetten ons samen in voor het vermaak van het winkelend publiek in Enschede. Stichting Reuring op het van Heekplein is een samenwerking tussen de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Winkelhart en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CvAH). Samen willen wij een extra dimensie geven aan de koopzondag in de binnenstad. Zo wordt het dagje Enschede éxtra leuk. Iedere koopzondag komen we met een nieuwe en aantrekkelijke themamarkt voor jong en oud. Heeft u vragen over de zondagmarkt; neem dan gerust contact met ons op via info@zondagmarktenschede.nl.

De zondagmarkten vinden plaats op iedere eerste en laatste zondag van de maand tijdens de reguliere koopzondagen. Enkele afwijkingen daargelaten. Bekijk de agenda op de website of bekijk onze Facebookpagina voor alle data, de thema's en het actuele nieuws.

Tot zondag!

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse kabinet. Deze maatregelen gelden ook voor de Zondagmarkten in Enschede. 

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (behalve voor kinderen tot 18 jaar);
  • Was vaak je handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten;
  • Vermijd drukte.

Bedankt voor uw begrip.

Stichting Reuring op het van Heekplein