Enschede Fietsstad - Zondagmarkt Enschede

Enschede Fietsstad

Kom 29 mei naar het Van Heek plein in Enschede.  We organiseren dan 'Enschede Fietsstad'! Nog nooit op een e-bike gefietst? Nu is de kans! U kunt genieten van demonstraties uit diverse fietsdisciplines. Maak een testrondje op een bakfiets een E-bike en fietsen van verschillende fietsenmakers in Enschede. Iedereen die de Enschede-Fietst app heeft krijgt een lekkere verassing. Alleen maar goede redenen om een bezoekje te brengen aan de zondagmarkt!

Daarnaast wordt het open NK slowbiking georganiseerd, waaraan iedereen kan meedoen. Live muziek zorgt voor een vrolijk sfeertje! Altijd al eens op een gek fietsje willen funbiken? Nu is de kans. Paulien Willems, onze nationale slowbiker, organiseert twee superleuke interactieve fiets belevingen. We zien je graag zondag 29 mei. Trek je fietsbroek alvast aan!

U kunt tijdens de zondagmarkt op het Van Heekplein ook de producten van lokale marktondernemers bewonderen. Hapjes zijn er ook, op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.