Enschede Fietsstad - Zondagmarkt Enschede

Enschede Fietsstad

Kom 29 augustus kijken bij 'Enschede Fietsstad' op het Van Heek plein in Enschede! U kunt genieten van demonstraties uit diverse fietsdisciplines. Ook kunt u zelf het stalen ros beklimmen en een testrondje maken op allerlei E-bikes en fietsen van verschillende fietsenmakers in Enschede. Daarnaast krijgt iedereen die de Enschede-Fietst app heeft een lekkere verassing. Alleen maar goede redenen om een bezoekje te brengen aan de zondagmarkt!

Daarnaast kunt u tijdens de zondagmarkt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.