Giga Rommelmarkt - Zondagmarkt Enschede

Giga Rommelmarkt

Op 21 juli 2024 vindt er weer een Giga Rommelmarkt plaats! Dat wordt snuffelen, schatzoeken, afdingen en blij naar huis gaan met de gekochte buit... Er is werkelijk van alles te vinden. Van antiek en vintage tot huishoudelijke artikelen, gereedschap, kleding, speelgoed en cd's. Onze particuliere verkopers bieden hun overtollige spullen maar wat graag aan. Krijg jij de kriebels van het kopen van oude LP's of wil je graag een tweede leven bieden aan een vintage lampenkap? Het kan allemaal.

Heb je zelf nog een zolder of garage vol? Kijk dan eens op de pagina van de curiosamarkt en meld je aan voor één van de edities.

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.