Giga rommelmarkt

Op zondag 26 juli 2020 vindt de Giga rommelmarkt plaats op het van Heekplein in Enschede. Dat wordt snuffelen... Er is werkelijk van alles te vinden. Van het antiek en vintage tot huishoudelijke artikelen, gereedschap, kleding, speelgoed en cd's. Onze particuliere verkopers verkopen hun overtollige spullen maar wat graag aan het enthousiaste en geïnteresseerde publiek. Krijg jij kriebels van oude LP's of wil je graag een tweede leven bieden aan een vintage lampenkap. We zien je graag.

Zelf nog een zolder of garage vol? Meld je aan! Op zondag 26 juli 2020 tussen 12:00 uur en 17:00 uur kun je je spullen verkopen en daarnaast met de welverdiende centen op de Oude Markt proosten op een geslaagde dag.

Een kraam is 4 meter breed en kost €30,-. Twee kramen kosten €40,- (bij vooraf aanmelden).

Wil je je aanmelden? Dat kan via het onderstaande contact formulier. Geïnteresseerd maar kun je niet de 26e? Kijk dan eens op de pagina van de curiosamarkt  en meld je aan voor een van deze edities.

Voor overige vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met +31 6 26 22 25 93

Bekijk het Facebook-evenement van de Giga Rommelmarkt voor het laatste nieuws!

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse kabinet. Deze maatregelen gelden ook voor de Zondagmarkten in Enschede. 

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (behalve voor kinderen tot 18 jaar);
  • Was vaak je handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten;
  • Vermijd drukte.

Bedankt voor uw begrip.

Aanmelden curiosamarkt

Aanmelding curiosamarkt 2020 op het van Heekplein in Enschede tijdens een van de zondagmarkten.
    Een kraam kost €30,- (vooraf betalen) of €35,- (dag van de markt). Tijdens de Giga Rommelmarkt op 26 juli hanteren wij een speciaal tarief van twee kramen voor maar €40,- bij vooraf aanmelden.