Kerstbomen actie - Zondagmarkt Enschede

Kerstbomen actie

Koop een boom, geef een boom! Deze zondag hebben we een speciale kerstbomenverkoop op het Van Heekplein. Voor elke verkochte boom schenken we namelijk een boom aan de Voedselbank. Koop je dus een boom tijdens onze verkoopactie, dan gaat er dus ook een boom naar de Voedselbank. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Winkelhart, de vereniging voor de winkeliers van Enschede. Zij verzorgen tevens een actie voor de aangesloten winkeliers, zij ontvangen ook allemaal een mooie kerstboom namens de vereniging.


We bieden bomen aan voor een scherpe prijs:
150-175cm  prijs: 17,00
175-200cm prijs: 23,00
200-250cm prijs: 28,00

De studenten van Moresgenootschap IUS Sanctus verzorgen ism. met Winkelhart de verkoop van de bomen.

Voor het ophalen van de boom kunt u parkeren aan de Oldenzaalsestraat, ter hoogte van de Mediamarkt of u parkeert in de Van Heekgarage direct onder het plein. Wij hebben eventueel een karretje beschikbaar om uw kerstboom naar de auto te transporteren.

De kerstbomenverkoop wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van de studentleden van:

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke attracties op het kidsplein. Voor de schatzoekers onder ons is er altijd wat leuks te vinden tussen de spulletjes op de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein aanwezig zijn.