Zondagmarkt + kerstbomen actie - Zondagmarkt Enschede

Zondagmarkt + kerstbomen actie

Koop een boom, geef een boom! Deze zondag hebben we een speciale kerstbomenverkoop op het Van Heekplein. Voor elke verkochte boom schenken we namelijk een boom aan de Voedselbank. Koop je dus een boom tijdens onze verkoopactie, dan gaat er dus ook een boom naar de Voedselbank. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Winkelhart, de vereniging voor de winkeliers van Enschede. Zij verzorgen tevens een actie voor de aangesloten winkeliers, zij ontvangen ook allemaal een mooie kerstboom namens de vereniging.


We bieden bomen aan voor een scherpe prijs:
150-175cm  prijs: 17,00
175-200cm prijs: 23,00
200-250cm prijs: 28,00

De studenten van Moresgenootschap IUS Sanctus verzorgen ism. met Winkelhart de verkoop van de bomen.

Reserveer uw boom

Wilt u ook een boom weggeven aan de Voedselbank, reserveer dan vast u eigen boom en wij reserveren vast een boom voor de Voedselbank, vul hieronder het formulier in en haal uw boom zondag op tussen 12:00 en 16:30 op het van Heekplein.
  • Selecteer uw gewenste afmeting, dit slechts ter indicatie, u kunt op de dag zelf een boom uitzoeken en eventueel nog kiezen voor een andere afmeting.
  • Hoe laat verwacht u ongeveer uw boom te komen ophalen?

Voor het ophalen van de boom kunt u parkeren aan de Oldenzaalsestraat, ter hoogte van de Mediamarkt of u parkeert in de Van Heekgarage direct onder het plein. Wij hebben eventueel een karretje beschikbaar om uw kerstboom naar de auto te transporteren.

De kerstbomenverkoop wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van de studentleden van:

Elke eerste en laatste zondag van de maand is er een zondagmarkt op het Van Heekplein in Enschede. Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van de marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. 

Vanwege het coronavirus gaan de themamarkten, de curiosamarkt en het kidsplein tijdelijk niet door. Tijdens het bezoeken van de zondagmarkt vragen wij u de corona maatregelen in acht te nemen:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (behalve voor kinderen tot 18 jaar)
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als u klachten heeft
  • Vermijd drukte

Tot zondag!