Jongbloed Kidsfoundationdag - Zondagmarkt Enschede

Jongbloed Kidsfoundationdag

Zondag 17 september vindt de Jongbloed Kidsfoundationdag plaats in Enschede. Op het Van Heekplein zijn tussen 12:00 en 17:00 uur allerlei verschillende activiteiten voor kinderen. We gaan stoepkrijten, voetballen, springen op de springkussens en nog veel meer! De Kidsfoundationdag is een initiatief van Stichting Present en de Jongbloed Foundation. Deze zondag kunnen alle kinderen gratis op het van Heekplein komen spelen om zo samen een onvergetelijke dag te beleven. Enne... je mag je ouders meenemen!

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.

De Kidsfoundation Dag wordt mogelijk gemaakt door: