Ten Tusscher E-bike dag

*AFGELAST*

In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus heeft de Ten Tusscher E-bike dag niet plaatsgevonden.

We zijn nog aan het kijken we of we het evenement kunnen  verschuiven naar een later tijdstip. Uiteraard is dit onder voorbehoud van de laatste ontwikkelingen. Wij stellen u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Bedankt voor uw begrip.


Welkom fietsend-Nederland op de ten Tusscher E-bike dag! De lente is begonnen en dan stapt heel Nederland (gelukkig) weer massaal op de fiets. Ben je op zoek naar een nieuwe e-bike of heb je vragen over jouw e-bike? Dan is dit dé uitgelezen kans.

In samenwerking met fietsenwinkel Jan ten Tusscher organiseren we in de binnenstad de E-bike testdag. Diverse fietsenmerken zijn vertegenwoordigd en er is een heus parcours waarop je de diverse modellen kan testen. De ervaren medewerkers van ten Tusscher zijn aanwezig om je te helpen en te adviseren.

Breng gerust vrienden en familie mee want op het van Heekplein zorgen het Food-plein, de Non-food area, het Kidsplein en de curiosamarkt voor plezier voor jong en oud.

Tot ziens op zondag 29 maart 2020 tussen 12:00 en 17:00 uur op het van Heekplein in Enschede tijdens deze derde zondagmarkt.