Tolle Woche - Oktoberfest - Zondagmarkt Enschede

Tolle Woche – Oktoberfest

Tolle Woche! Oktoberfest!

Op zondag 24 september gaan we los tijdens de Tolle Woche. Enschede organiseert, als meest Duitse stad van Nederland, deze bijzondere week. Tijdens de zondagmarkt zal het Van Heekplein worden omgetoverd tot een heuse Biergarten. Met braadworst, muziek en uiteraard een lekker biertje. Er wordt Duits-Nederlandse schlagermuziek gespeeld door een Nederlands (Braandheultjes) en een Duits (Oberkrainer gruppe) muziekkorps en Stadsharmonie Enschede. Deze spelen van 13:00 tot 16:30 meezingers en Duitse schlagers. Dus: "bis gleich!" We zien jullie op de zondagmarkt.

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.