FC Twente Fan Dag! - Zondagmarkt Enschede

FC Twente Fan Dag!

Voetbalfans opgelet! Op Zondag 12 juni organiseren we de enige echte FC Twente Fan Dag, op het Van Heekplein in Enschede. Als rasechte Tukker, wil je hier natuurlijk bij zijn!

We verwachten dat de spelersbus aanwezig zal zijn met daarin enkele prominente FC Twente spelers. Lekker sportief bezig zijn tijdens een potje straatvoetbal en voetbal darten staan ook op het programma.

We zijn druk bezig deze dag inhoud te geven. Houd onze website en agenda in de gaten voor meer informatie over deze dag! FC Twente: Proud to be Tukker!

Op deze dag organiseren we natuurlijk ook weer onze zondagmarkt. U kunt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Voor de kids is er de kidsmarkt met een draaimolens en trampolines en voor de schatzoekers is er de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook naar hartenlust shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.