(GECANCELD!) FC Twente Fan Dag - Zondagmarkt Enschede

(GECANCELD!) FC Twente Fan Dag

Helaas gaat de FC Twente Fan dag dit jaar niet door. We zijn druk bezig met de organisatie om een datum voor volgend jaar te vinden. Houd onze site in de gaten!

Voetbalfans opgelet! We zouden op deze dag de enige echte FC Twente Fan dag organiseren, op het Van Heekplein in Enschede. Als rasechte Tukker, wil je hier natuurlijk bij zijn! Jammer genoeg moeten we een nieuwe datum zoeken voor volgend jaar.

We verwachten dat de spelersbus dan aanwezig zal zijn met daarin enkele prominente FC Twente spelers. Lekker sportief bezig zijn tijdens een potje straatvoetbal en voetbal darten staan ook op het programma.

We zijn druk bezig deze dag inhoud te geven. Houd onze website en agenda in de gaten voor meer informatie over deze dag! FC Twente: Proud to be Tukker!

Op deze dag organiseren we natuurlijk ook weer onze zondagmarkt. U kunt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Voor de kids is er de kidsmarkt met een draaimolens en trampolines en voor de schatzoekers is er de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook naar hartenlust shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.