Racing Day Enschede - Zondagmarkt Enschede

Racing Day Enschede

Op Zondag 13 Augustus van 12.00 - 17.00 u, zal er iets unieks gebeuren op het Van Heekplein in Enschede! Dan organiseren we samen met ondernemers uit Twente namelijk de allereerste ENSCHEDE RACING DAY!! Een kartbaan en quadbaan voor kids, echte Formule 1 auto´s, waar een simulator in zit. Verder kun je op een F1 auto een bandenwissel doen en is een Batak reactie tester. Er zijn ook luxe bolides te bewonderen, een heuse rally auto en nog veel meer!

Wat een spektakel! GoGoGo Max!!

Dit evenement is tot stand gekomen door race gekke Twentse ondernemers: Promocorp, Cars and Stars events, Maassen van de Brink groep, Munsterhuis en Jongbloed Fiscaal Juristen.

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke attracties op het kidsplein. Voor de schatzoekers onder ons is er altijd wat leuks te vinden tussen de spulletjes op de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein aanwezig zijn.