Grootste kofferbakverkoop - Zondagmarkt Enschede

Grootste kofferbakverkoop

Op zondag 6 september 2020 vindt de Grootste kofferbakverkoop plaats op het van Heekplein in Enschede. Wat u ook zoekt, de kans is groot dat je het hier tegenkomt. Geef tweede hands een leven in Enschede. Allerlei verschillende spullen kunnen hier op een leuke manier van eigenaar wisselen. Een leuke manier om als gezin je zondagmiddag te besteden want er is voor ieder wat wils.

Zelf ook genoeg op je garage of zolder staan om een kofferbak mee te vullen? Meld je aan! De aanmelding start binnenkort. Alles wat je niet verkoopt, kan weer mee terug de kofferbak in. Of verkoop het tijdens een van onze andere zondagsmarkten op de curiosamarkt. Meer kans om voor allerlei mooie spullen een nieuw leven te zoeken.

Houdt deze datum vrij in de agenda. Het evenement is voor jong en oud. Niemand hoeft zich te vervelen. Tijdens de Grootste kofferbakverkoop zijn ook de vaste items Food-plein, de Non-food area en het Kidsplein weer van de partij.

Meer informatie volgt snel. Houd onze Facebook en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse kabinet. Deze maatregelen gelden ook voor de Zondagmarkten in Enschede. 

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (behalve voor kinderen tot 18 jaar);
  • Was vaak je handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten;
  • Vermijd drukte.

Bedankt voor uw begrip.