Grootste Kofferbakverkoop - Zondagmarkt Enschede

Grootste Kofferbakverkoop

Op Zondag 22 September 2024 vindt op het Van Heekplein in Enschede de grootse kofferbak verkoop plaats!

Wil je af van de kinderkleertjes waar de kids uit zijn gegroeid, ski spullen, oud tuingereedschap, of heb je andere spullen in je garage of op zolder staan? Recycling is hot! Laadt het in je kofferbak en kom naar het Van Heekplein in Enschede. Misschien dat je iemand er een plezier mee kan doen.

Meld je aan via het onderstaande aanmeld formulier of bel REZI: 0626222593

Kom lekker struinen tussen allerlei tweede hands spulletjes. Er is altijd wel iets wat je niet wist dat je nodig had en geef dat een tweede leven!

Ook zal de reguliere zondagmarkt deze dag gewoon plaatsvinden:

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein staan.

 

 

Aanmeldformulier

    Een kraam kost €35,- (vooraf betalen) of €40,- (dag van de markt). Bij vragen kunt u het volgende telefoon nummer bellen: 06 26 22 25 93 of een email sturen naar: Rezi@Hetnet.nl