Halloween - Zondagmarkt Enschede

Halloween

Kom op zondag 27 Oktober van 12.00 - 17.00 u Halloween vieren en knutselen op het Van Heekplein in Enschede! We hebben iets leuks verzonnen...  Halloween lantaarns maken en jezelf laten schminken!

Meld door middel van het onderstaande formulier uw kind aan voor het maken van een Halloween lantaarn of het schminken van zijn of haar gezichtje.

Bij het Halloween lantaarns knutselen maken we een lantaarn van een glazen pot, deze wordt geverfd en we maken er een handvat aan. Vervolgens komt er een elektrisch waxinelichtje in. De kosten voor het maken van de lantaarn zijn €3,-/kind. Ouders mogen gratis mee om te helpen. 

Wil je eruit zien als een zombie, Dracula, heksje of een ander griezelig figuur? Dat kan! We gaan je schminken totdat iedereen gaat griezelen! Geef je snel op! Het kost €3,-/kind.

Tijdens de zondagmarkt kun je op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kun je een hapje eten op het foodplein. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke attracties op het kidsplein. Voor de schatzoekers onder ons is er altijd wat leuks te vinden tussen de spulletjes op de curiosamarkt.

Natuurlijk kun je ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein aanwezig zijn.

Meld uw kind hier aan!

  • American Express
    MasterCard
    Visa
    Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa