Jongbloed Voetbal Fan Dag - Zondagmarkt Enschede

Jongbloed Voetbal Fan Dag

Voetbalfans opgelet! We organiseren op zondag 30 Juni van 12.00 - 17.00 uur een voetbal dag op het Van Heekplein. Tijdens het EK hebben we allemaal last van het oranje koorts en willen we een balletje trappen! Trek je voetbalschoenen en je oranje shirt aan en laat je voetbal skills zien. Als rasechte voetbalfanaat, wil je hier natuurlijk bij zijn!

Lekker sportief bezig zijn tijdens een potje straatvoetbal.  Voetbal darten staat ook op het programma. En levend tafel voetbal, kan niet ontbreken. Ben je er klaar voor? Het is helemaal gratis uiteraard!

Op deze dag organiseren we natuurlijk ook weer onze zondagmarkt. Je kunt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Er is voor de kids ook nog een kidsmarkt met een draaimolens en trampolines en voor de schatzoekers is er de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook naar hartenlust shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.