Halloween - Zondagmarkt Enschede

Halloween

Meld uw kind hier aan voor het maken van een Halloween lantaarn.

En meld uw kind hier aan voor de bakwedstrijd.

Kom deze Halloween naar het Van Heekplein in Enschede! Er zullen twee geweldige activiteiten voor kinderen plaatsvinden. Halloween lantaarns knutselen, en een bakwedstrijd!

Bij het Halloween lantaarns knutselen maken we een lantaarn van een glazen pot, deze wordt geverfd en we maken er een handvat aan. Vervolgens komt er een elektrisch waxinelichtje in. De kosten voor het maken van de lantaarn zijn €3,-. Ouders mogen gratis mee om te helpen.

Ook zal er een bakwedstrijd voor kinderen plaatsvinden. Neem je griezelige thuisbaksels mee en je maakt kans op gave prijzen! Er zijn twee categorieën waar je aan mee kunt doen, Koele Cupcakes en Leuke Taarten. Meer informatie over de bakwedstrijd vindt u op de Website van het Bakschooltje.

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke attracties op het kidsplein. Voor de schatzoekers onder ons is er altijd wat leuks te vinden tussen de spulletjes op de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein aanwezig zijn.