Mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds - Zondagmarkt Enschede

Mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds

Door de steun van het Ondernemersfonds en de Gemeente Enschede is het mogelijk gemaakt de zondagmarkten in Enschede te organiseren. Achter de schermen werkt het Ondernemersfonds hard aan het promoten van onze binnenstad. Maar wie zitten hierachter? En wat doen ze precies?

In 2010 is de Stichting Ondernemersfonds Enschede opgericht. Dit fonds heeft tot doel extra activiteiten te organiseren om de Enschedese binnenstad te promoten en zo de economie een impuls te geven. Het Ondernemersfonds ontvangt een zogenaamde reclamebelasting van ondernemers uit de binnenstad. Deze bijdrage wordt gebruikt om het lokale ondernemersklimaat te stimuleren. Op deze manier vloeit die bijdrage rechtstreeks terug naar de organisatie van verschillende activiteiten in de binnenstad. Eerlijk hé? 

Het bestuur bestaat uit leden namens verschillende belanghebbende partijen. Denk hierbij aan de VHSE (de horeca), Winkelhart (de retail) en de CvAH (de dagmarkt). Op die manier wordt de bijdrage van het Ondernemersfonds eerlijk verdeeld onder alle ondernemers in de binnenstad.

Wij danken het Ondernemersfonds voor het vertrouwen en het geloof in dit project. We wensen iedereen een aantal hele mooie en leuke zondagen toe en hopen iedereen te mogen verwelkomen in de binnenstad van Enschede!

Tot zondag!