BMX - Skate Urban sport circus - Zondagmarkt Enschede

BMX – Skate Urban sport circus

Interactieve BMX show!

Op zondag 9 Juni komt de huidig NL-kampioen en voormalig wereldkampioen Sietse jullie vermaken met een heuse BMX show!  Op slechts 5x5 m (klik) met live beats (klik), een BMX team en mobiele obstakels (klik). Je kunt zelf meedoen met de workshops op BMX fietsen en scheuren over het mobiele parcours op het Van Heekplein in Enschede. Trek je fietsbroek alvast aan!

Daarnaast verzorgt de Fabriek coole skate demonstraties en zal Sabotage enkele skate workshops organiseren. Ben jij Goofy? Kom en vind je stand!!

Je kunt tijdens de zondagmarkt op het Van Heekplein ook de producten van lokale marktondernemers bewonderen. Hapjes zijn er ook, op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.