Ibiza / Hippie markt - Zondagmarkt Enschede

Ibiza / Hippie markt

Het is September en dat betekent dat het Ibiza seizoen ten einde is! Maar niet getreurd!! Op 1 September 2024 eindigt het Ibiza seizoen op het Van Heekplein met allerlei afgeprijsde leuke bohemien snuisterijen! Kom snel je slag slaan op deze kleurrijke markt.

Ibiza staat gelijk aan feestvieren, felle kleuren handgemaakte tassen, sieraden, gezellig, heerlijke muziek en leuke mensen. Vrijheid en lekker jezelf zijn.  Er zijn verschillende workshops waaraan je mee kunt doen, moctails maken, lekkere hapjes, muziek, dansen, loungen, kortom gezellig!!

Dat sfeertje vind je op onze Ibiza markt, wat plaats vind op 1 September op het mooiste plein van Enschede, het Van Heekplein!

Heb je zelf leuke Ibiza - Bohemian - Vintage of Hippie items, die je wilt verkopen op dit event, neem dan contact op met: AlHayat Dance & Events - tel nr. 0683862832 of email met: events@alhayat-dance.nl.

Wil je nou gewoon een lekker visje eten of shoppen in de binnenstad? Dat kan natuurlijk ook. Alle winkels zijn open van 12.00 - 17.00u. De Ibizamarkt en zondagmarkt zijn ook open van 12.00 - 17.00 u.