Jongbloed Waterfestijn - Zondagmarkt Enschede

Jongbloed Waterfestijn

Omdat de overheid maatregelen heeft ingevoerd in verband met het water verbruik, kunnen we helaas geen water gebruiken tijdens het Jongbloed Waterfestijn van aanstaande zondag 7 Augustus. Maar niet getreurd! We gaan wel gewoon giga veel springkussens (zonder water) neer zetten op het Van Heekplein in Enschede.
Onze hoofdsponsor Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., heeft er daarvoor in de plaats voor gezorgd dat het langste springkussen van Europa van wel 42 meter! naar het Van Heekplein komt. Kom dus zondag 7 Augustus lekker springen!


Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.

 

Het Waterfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door: