Kever Meeting LVWCN Enschede - Zondagmarkt Enschede

Kever Meeting LVWCN Enschede

Herbie meets Tukkerland!

Op zondag 3 juli bent u van harte welkom op het Van Heekplein in Enschede. Hier vindt een Volkswagen Kever meeting plaats. Midden in het centrum kunt u een groot aantal bijzondere luchtgekoelde Volkswagen Kevers en Volkswagen T1 busjes bewonderen. Deze dag wordt mede georganiseerd door De LVWCN. De luchtgekoelde VW Club heeft als doel de Volkswagens zo origineel als mogelijk te behouden. Al met al een leuke dag voor jong en oud!

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.

Aanmeldformulier

Aanmelden Keverclubdag 2022

  • Zorg ervoor dat u het kenteken juist doorgeeft, voor het inrijden van het stadscentrum (zonder boete) is dit noodzakelijk!
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Geen lid, geen probleem. Vul dan 0000 in. We maken graag kennis met je als je net als ons van originele luchtgekoelde Volkswagens houdt.