Oude Ambachten Markt - Zondagmarkt Enschede

Oude Ambachten Markt

Kantklossen, klompendansen, rieten manden maken zijn slechts enkele voorbeelden! Op zondag 18 Augustus 2024 vindt er iets unieks plaats op het Van Heekplein in Enschede. U wordt meegenomen in het verleden met ambachten die je vandaag de dag nog maar zelden ziet.

Het verleden herleeft. Een waardevolle les voor uw kinderen die samen met u kunnenĀ  genieten van de meest unieke en creatieve technieken van vroeger. U kunt ambachten zoals pottenbakken, boekbinden, kaarsen maken en tin gieten bewonderen. De middag wordt compleet met muziek.Tot zondag!

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.