Sinterklaas Tiktok danswedstrijd - Zondagmarkt Enschede

Sinterklaas Tiktok danswedstrijd

Op zondag 28 november wordt het Van Heekplein omgetoverd tot een sinterklaasfestijn. De Zondagmarkt organiseert in samenwerking met Al Hayat Dance Studio een feestelijke middag voor alle kinderen. Met een TikTok danswedstrijd, een creatief plein, twee dansworkshops en een bezoek van sinterklaas en zijn (dans)pieten wordt het één groot feest.

Doe mee! Aan de TikTok Danswedstrijd

Voor de TikTok danswedstrijd doen we een oproep aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar om een TikTok pietendansje in te studeren. Je kan dit plaatsen op het TikTok kanaal van Al Hayat Dance Studio. Op de Facebook pagina, en op het TikTok kanaal staat vanaf 15 november een instructievideo en een voorbeelddansje:

Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van Al Hayat Dance studio. Op zondag 28 november kan je je ingezonden TikTok dansje op een podium laten zien aan sinterklaas en zijn danspieten. Voor alle deelnemers is een presentje beschikbaar en de winnaar ontvangt een Sinterklaas Goody Bag!

Programma 28 november

13.00 Workshop pietendans &
start kleurwedstrijd

13.30 Pietendisco

14.00 Pieten danswedstrijd ronde 1

14.30 Workshop pietendans

15.00 Pietendisco

15.30 Pieten danswedstrijd ronde 2

16.00 Bekendmaking winnaar danswedstrijd en winnaar kleurwedstrijd door Sinterklaas

16.30 Pietendisco

17.00 Einde

Creatief plein

De creatieve kinderen onder ons kunnen heerlijk knutselen en tekenen tijdens Sinterklaasmiddag. Op het creatieve plein kan je een mooie mijter of pietenmuts maken. Dus neem je ouders mee en leef je uit!

Zondagmarkt

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke attracties op het kidsplein. Voor de schatzoekers onder ons is er altijd wat leuks te vinden tussen de spulletjes op de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

Kijk in onze agenda op welke data wij nog meer op het Van Heekplein aanwezig zijn.