Jongbloed bedankt! - Zondagmarkt Enschede

Jongbloed bedankt!

Mede door de steun van Jongbloed Fiscaal Juristen en de Jongbloed Foundation wordt het voor ons mogelijk de Zondagmarkten te organiseren. Achter de schermen zorgen zij met de organisatie van de Zondagmarkten voor een aantal leuke, gezellige en spannende dagen voor jong en oud. Maar wie zitten hier eigenlijk achter?

Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Almelo, Den Haag en Enschede. Met ruim 100 jaar ervaring bieden zij creatieve en passende oplossingen. Zij adviseren veelal MKB plus bedrijven en DGA's.

De Jongbloed Foundation is een stichting en staat verder los van Jongbloed Fiscaal Juristen. De stichting wil bijdragen aan een leuker, gezonder en beter leven van voornamelijk kinderen (en hun ouders) die in een achterstandspositie verkeren of door een fysieke of psychische reden niet meekomen in het maatschappelijk functioneren.

De stichting draagt bij in de vorm van tijd en geld om maatschappelijke problemen op te lossen en/of hiervoor aandacht te vragen. Het kan gaan om een vakantie, studiebegeleiding, hulp bij ziekte, armoedebestrijding of gewoon een leuk uitstapje voor een gezin of individu zoals tijdens de Zondagmarkten in Enschede.

Dit jaar sponsort Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. het Jongbloed Springkussenfestijn en het Jongbloed Waterfestijn. Daarnaast organiseert de Jongbloed Foundation op 13 september de Jongbloed Kidsfoundation.

Bedankt!