agenda Archieven - Zondagmarkt Enschede

News overview

Giga Rommelmarkt

Op 21 juli 2024 vindt er weer een Giga Rommelmarkt plaats! Dat wordt snuffelen, schatzoeken, afdingen en blij naar huis gaan met de gekochte buit...

Jongbloed Springkussenfestijn

Allemaal klaar? Springen maar!! Op zondag 28 juli 2024 vindt het Jongbloed Springkussenfestijn plaats. Met diverse springkussens en springattracties wordt het één groot feest! We gaan het Van Heekplein ombouwen tot een groot luchtkussen festival. Het begint om 12.00 tot 17.00 uur. Doordat onze sponsors Jongbloed Fiscaal Juristen, gemeente Enschede en het Ondernemers Fonds heeft bijgedragen aan deze dag, is het weer helemaal gratis en voor niets!

Camperplek op het Plein – We zitten vol.. Je kunt je niet meer inschrijven.

Het enige dat mooier is dan overnachten in je Camper op het Van Heekplein, zijn de herinneringen er aan!! Voor de 5e keer alweer kun je dit jaar overnachten in de binnenstad van Enschede. Dit is een unieke ervaring want wie wil nu niet met de camper midden in de stad staan? Dit is je […]

Racing Day Enschede

Op Zondag 11 Augustus transformeren we het Van Heekplein om in een heuse racebaan! Dan organiseren we namelijk een RACE DAY ENSCHEDE!! Met echte Formule 1 auto´s, waar een simulator in zit. Verder kun je op een F1 auto een bandenwissel doen en is er voor de kids een echte kartbaan, de Dakar truck, rally auto's en dream cars. GoGoGo Max!!

Oude Ambachten Markt

Kantklossen, klompendansen, rieten manden maken zijn slechts enkele voorbeelden! Op zondag 18 Augustus 2024 vindt er iets unieks plaats op het Van Heekplein in Enschede. U wordt meegenomen in het verleden met ambachten die je vandaag de dag nog maar zelden ziet.

Waterfestijn

Zondagmarkt Enschede zal op zondag 25 Augustus, een "splish splash I was taking a bath" WATERFESTIJN organiseren op het Van Heekplein! Doe je zwembroek, badpak of bikini aan, of kom gewoon in je korte broek en ga lekker met water spelen!

Ibiza / Hippie markt

Ibiza staat gelijk aan feestvieren, felle kleuren handgemaakte tassen, sieraden, gezellig, cocktails, heerlijke muziek en leuke mensen. Vrijheid en lekker jezelf zijn. Dat sfeertje vind je op onze Ibiza markt, wat plaats vind op 1 September op het mooiste plein van Enschede, het Van Heekplein!

Kids en Foodplein en Curiosamarkt

Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Voor de kleintjes is er de kinderkermis.

Jongbloed Foundation Buitenspeeldag

Zondag 15 September 2024 vindt de Buitenspeeldag plaats in Enschede. Op het Van Heekplein zijn allerlei verschillende activiteiten voor kinderen. We gaan spijkerpoepen, ringgooien, springen en nog veel meer! Het belooft een leuke dag te worden voor het hele gezin.

Grootste Kofferbakverkoop

Op Zondag 22 September 2024 vindt op het Van Heekplein in Enschede de grootse kofferbak verkoop plaats! Wil je af van de kinderkleertjes waar de kids uit zijn gegroeid, ski spullen, oud tuingereedschap, of heb je andere spullen in je garage of op zolder staan? Recycling is hot! Laadt het in je kofferbak en kom naar het Van Heekplein in Enschede. Misschien dat je iemand er een plezier mee kan doen.